Turkcell Hgs Yükleme Nasıl Yapılır?


Turkcell Hgs Yükleme Nasıl Yapılır?

            Turkcell Ödeme Hizmetleri, faturalı faturasız tüm telefonlardan bakiye yüklenmesini sağlayan hgs yükleme servisi ile ücretli otoyollarda mağdur olmayı engelliyor. Üstelik hgs yükleme için kredi kartı veya nakde ihtiyaç duymadan en kolay ve en güvenli şekilde ödeme yapılıyor.

 Turkcell Mobil Ödeme İle Hgs Yükleme

            Turkcell'in müşterilerine sunduğu eşsiz bir deneyim olan hgs bakiyeyükleme için akıllı bir telefona ihtiyaç yok. Hatta herhangi bir uygulama indirmek veya üye olmak gibi bir zorunluluk ta yok. Hgs yükleme işlemi için Turkcell Mobil Ödeme Servisinin açık olması yeterlidir. PTT işbirliği sonucu verilen bir hizmet olan hgs para yükleme için PLAKA boşluk, TUTAR veya HGSNO boşluk TUTAR yazıp 1447'ye mesaj göndermek gerekiyor. 10 veya 15 TL yükleme yapılarak faturalı hatlarda faturaya yansıyan, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülen bir ödeme servisi ile müşterilerinin işini kolaylaştırıyor.

 Turkcell Hgs Yükleme Servisi

            Paralı yollarda artık hiçbir Turkcell'i yolda kalmıyor. Hgs yükleme servisi ile aynı hat sahiplerinin günde en fazla 5 kez bakiye yüklemesini sağlayan sistem, faturalı veya faturasız telefon ücretine onay sonrası yansıyarak ödeme kolaylığı sağlıyor. Mesaj ve işlem ücreti olarak cüzzi bir miktar tahsil edildiğinden yapılan işlem sonrası herhangi bir mağduriyet yaşanmıyor. Ayda en fazla 200 TL yükleme yapılabilen sistem hem hızlı hem de güvenilir bir sistem olarak nakit ödemeye veya PTT web sitesinden kredi kartı ile ödemeye gerek kalmadan mekandan bağımsız bir şekilde hgs yüklenmesini sağlıyor.